PROTEIN SHAKLEE; LUAR BIASA HEBAT

Kenapa #ESP ni mahal sgt ah?? Soya jak pun... Opss ESP shaklee Non GMO 😋

Jom tengok sapa yang perlukan ESP ni dan Kebaikan ESP yang hot ni.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆♡♡♡♡♡♡♡♡♡
.
Kebaikan ESP shaklee:
.
🌷Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
🌷Untuk wanita yang sedang pregnant, ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌷Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🌷Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌷Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu mo makan pun kurang.
.
🌷Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, in sha Allah.
.
🌷Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak makeup tebal2 kan.. Natural Beauty you!
.
🌷Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, hehehe..
.
Boleh klik www.wasap.me/60103189844

Dayang
Pengedar Shaklee sekitar Papar

Comments

  1. Sedap esp ni, lagilah kalau bancuh dgn air sejuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya selalu dgn air suam jak sis hehehe...mahu cuba laini

      Delete

Post a Comment

Popular Posts