Lokasi Branch Shaklee Malaysia

Nak join teamshaklee Dayang tak???

Kalo dengan pembelian vivix, korang akan dapat free membership, sekali dapat starter kit for SID, malah dah boleh sihat bersama Dayang

Ataupun, daftar ahli rm69, sama juga dapat starter kit yang comey lotey hijau tue, sudah dapat beli barangan kesihatan shaklee dengan diskaun hingga 10 - 20%

Best ker best sangat??

Berikut adalah sebahagian cawangan-cawangan Shaklee yang terdekat dengan kediaman korang: -

SABAH
Lot 4.1, Neutron Point
Lorong Poin Neutron
Jalan Pintas Khidmat
88300 Kota Kinabalu
Sabah

Tel : 088 - 393 848
Faks : 088 - 393 851
Masa Operasi
Isnin - Jumaat
Sabtu ( Minggu 1 & 3 sahaja )
10am - 7pm

SELANGOR
Level 1, 2 & 3
Sunway Geo Tower
Jalan Lagoon Selatan
Bandar Sunway
47500 Subang Jaya
Selangor D.E

Tel : 03 - 5622 3188
Faks : 03 - 5622 3199
Masa Operasi
Isnin - Sabtu ( 10am - 7pm )

KELANTAN
319, Section 25
Bandar Kota Bharu
Jalan Sultan Yahya Petra
15200 Kota Bharu
Kelantan

Tel : 09 - 747 8688
Faks : 09 - 747 7711
Masa Operasi
Ahad - Khamis
Sabtu ( Minggu 1 & 3 sahaja )
10am - 7pm

Kalo susah sangat nak pergi branch-branch yang Dayang senaraikan, boleh jer Dayang bantu untuk daftar atau beli vitamin yang korang berkenan

Dayang sedia membantu

Mana-mana branch pun boleh daftar

Atau option lain, boleh guna jer ID Shaklee Dayang - 1235388

Semua di hujung jari jak pun

Dayang
Comel dan Prihatin

Comments

Popular Posts