BAHAGIA SENTIASA BERSAMAMU

Hai semua
Hari ini Dayang nak perkenalkan seseorang kepada anda
Hah!! Inilah orang yang telah menambat hati Dayang sejak 7tahun yang lalu, my hubby muaaah 
Sepanjang bersama dengan beliau, telah banyak kami kongsi. Gelak tawa, senyum tangis, gurau senda, apalagi suka buat mimik muka lucu. Hah!! ini iols mesti gelak
Nak dijadikan cerita, Dayang nie suka ambik gambar. Kalo boleh every moment mesti nak snap snap
Dan setiap kali snap bersama hubby, dia dengan selambanya akan buat muka yang pelbagai
Korang tengok sajalah pic yang Dayang dapat capture in every second with him
Jangan gelak...doseee hehehehhe

Comments

  1. Hahaha.. lawak lah pulak.
    Napa pendek sgt entry ni kak? Ingatkan ada sambungan di bawah lepas gambar.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan apa sis ida....takut entry berat....memang nak muat turun semua aksi miksi c hubby....inshaAllah akan datang ek

      Delete

Post a Comment

Popular Posts