Bestnya Jadi Ahli Shaklee

Hai semua......Assalamualaikum

Best kan makan Vitamin Shaklee

Mahu tahu tak bahawa Shaklee nie dah bertapak di dunia selama lebih 60 tahun dalam kajian saintis....waaaaaaah!!! 😃😃😃

Maknanya vitamin yang kita makan tue bertahun2 punya kajian lah kan waaaaaah patut best jak nak telan

Sebut tentang Shaklee, mesti ramai yang kata mahal kan

Meh sini Dayang nak bagitahu kejap

Untuk menikmati vitamin SUPERB BAIK nie, Dayang suka sarankan join jadi MEMBER 😊😊😊

Sebaaaaab...ada beberapa kebaikan dan faedah yang kita akan dapati, antaranya ;

💕 Join saja ahli, harga dah memang jimat 10-20%

💕 Dapat perkongsian cara makan dari mereka yang berpengalaman dalam nutrisi

💕 Support group yang boleh bantu cara makan dan lain-lain

💕 Kalo ada yang nak bisnes Shaklee, boleh kumpul point dan dapat cash bonus....Part nie best...tiap bulan rasa ber"duit"

💕 Lastly, boleh jer untuk makan sendiri vitamin-vitamin tue....at least sihat gebu dan cantik 😆😆😆😆

Nak daftar? boleh jer dengan Dayang, sekali dengan cara pemakanan secara percuma tahu heheheheh

Ooooops! lupa mahu bagitahu....jadi ahli, kalo ada yang mahu beli vitamin dekat kita, takpayah mahu jauh-jauh jalan, buka online shaklee2u.com, klik item yang dimahu, kemudian transfer duit, siaaaaap....tak payah simpan stok tahu😥😥😥😥😥

Dayang
Pengedar Shaklee Papar / Sabah
www.wasap.my/60103189844

Comments

Popular Posts