TIPS BERJAYA MUDAH

WAJIB BACA KALAU NAK BERJAYA!

Cara paling berkesan tingkatkan sale yang kadangkala ramai terlepas pandang.

1. Dahulukan kewajipan kita pada Allah.
Allah akan permudahkan urusan dunia kita semudah mudahnya.

Tak perlu kerja keras sampai berkorban segala. Tak perlu kerja pagi sampai tengah malam..

Bisnes boleh letop2 walau buat santai2 dan happy je.

2. Dahulukan masa dgn keluarga dan kewajipan kita sebagai isteri,ibu dan hamba allah. Kalau lelaki, jadi la suami yg bertanggungjawab, membahagiakan isteri dan anak2. Rezeki kita Allah akan permudahkan.

Buat semua kewajipan seperti biasa. Utamakan keluarga terutamanya anak2 yang perlukan perhatian ibu bapa dengan penuh kasih sayang.

3. Ada masa free time tu la post iklan kat fb.
Selit2 sambil kemas rumah pun takpe, asalkan ada iklan.
Nanti kejap2 ada masa rehat ,masa tu la tengok whatsapp, tiba2 ramai yg whatsapp nak beli.
Padahal iklan baru sekali dua..
Tak percaya? Cuba buat dulu.

4. Usaha,doa dan tawakkal. Rezeki dari Allah tak pernah salah alamat tau.
Apa pun yg kita lakukan biarlah ikhlas kerana Allah dan niat ke jalanNya.😊

Dah baca share la, jangan biarkan camtu aje. Ingat2 kan yang lain juga boleh?😎

#Copypaste

Comments

Popular Posts