SET KESIHATAN DIRI - ESP SOY PROTEIN

Kenapa #ESP ni mahal sgt ah?? Soya jak pun... Opss ESP shaklee Non GMO 😋

Jom tengok sapa yang perlukan ESP ni dan Kebaikan ESP yang hot ni.
.
Kebaikan ESP shaklee:
.
🌷Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
.
🌷Untuk wanita yang sedang pregnant, ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
.
🌷Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
.
🌷Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
.
🌷Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu mo makan pun kurang.
.
🌷Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, in sha Allah.
.
🌷Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak makeup tebal2 kan.. Natural Beauty you!
.
🌷Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, hehehe..
.
Boleh klik www.wasap.me/60103189844

#setkesihatandiri
#stargazers
#fabulousgrup
#shakleedihati
#esp #vivix #setkulitcantik
...........

#pengedarshakleepapar
#pengedarshakleesabah
Dayang Ku Lehainie
www.wasap.my/60103189844
ID 1235833

Comments

Popular Posts