PERLUKAH AMBIL SUPLEMEN?

Kenapa kena KONSISTEN makan supplement?

Sebab, selalunya botol pertama berfungsi sebagai detox yang akan buang segala toksin dalam badan kita. That's why kadang-kadang jerawat akan tumbuh meliar kat muka masa makan botol pertama tu.

Jangan risau jangan gelisah, tu tandanya toksin sedang dibuang dari badan uols dan tugas uols di sini hanya perlu tambahkan kuantiti air dalam badan so that proses pembuangan toksin tu akan berjalan dengan lancar. 😚

Digalakkan untuk mengambil sekurang-kurangnya 3 botol supplement untuk tengok sama ada supplement tu berkesan ke tidak. Tapi take note di sini, penerimaan dan tindakbalas setiap orang TIDAK SAMA ye. Sesetengah orang agak cepat, sesetengah orang agak mengambil masa. 😊

Kesimpulannya, janganlah berputus asa sekiranya botol pertama masih tiada kesan ketara sebab badan kita tak sama dengan orang lain. ✌Jangan la baru sebotol awak dah dok cakap tak berkesan. Dah dok sibuk makan suppliment lain.. Pegang ayat ni.
💗ORANG YANG SABAR BESAR GANJARANNYA💗

Comments

Popular Posts