JOM HEBAT BERSAMA SHAKLEE

Cantik kan shaker ni.

Nak kena beli taw sebab tiada lagi shaker ni, sekarang eksklusif untuk ahli baru ja tau.

Cara dia senang ja,
1. Daftar jadi ahli Shaklee dengan bayaran rm68.90
2. Buat pembelian sekurang-kurangnya 100UV
3. Layak beli shaker cantik dan berkualiti ni dengan harga rm19.08 sahaja ❤

Kelebihan jadi ahli Shaklee? Of course lah boleh beli vitamin dengan harga ahli yang jauh lebih murah dari harga bukan ahli.

Lepas tu kalau pembelian kita sampai 150uv, kita layak dapat bonus sudah. Dari situ, boleh la bisnes kalau mau bisnes kan.

Kalau just untuk makan sendiri pun, kira dapat cash back, sudah cukup bagus kan. Hihi. Beli harga murah, dapat cash back lagi ❤

Best kan....nak tak??? Dayang sedia bantu

www.wasap.me/60103189844

Comments

  1. Cantik shaker..beruntung ya daftar ahli baru dan buat belian smpai 100uv dapat beli murah shaker ni..hehe..nak 1 shaker kak..

    ReplyDelete
  2. Cantik shaker..beruntung ya daftar ahli baru dan buat belian smpai 100uv dapat beli murah shaker ni..hehe..nak 1 shaker kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya sis...saya pun berhajat nie....inshaAllah dapat juga nty...kokpom hehehhe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts